Business Hi-Tech

Retailerul online Elefant.ro lansează o soluţie de marketplace pentru comercianţii care vor să îşi vândă produsele pe platforma companiei

Sergiu Chircă, CEO, elefant.ro

Sergiu Chircă, CEO, elefant.ro

Autor: Cristina Bellu

09.04.2020, 13:43 408

Elefant.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piaţa locală, administrat de compania Elefant Online, anunţă lansarea soluţiei Elefant Marketplace, un instrument prin care companiile cu profil comercial se pot alătura ca parteneri pentru a beneficia de platforma online şi serviciile de logistică ale elefant.ro.

“Proiectul Elefant Marketplace era deja în lucru, dar estimam o lansare către final de an. Am considerat însă că acum este prioritară conectarea celor două milioane de clienţi ai noştri cu acele afaceri care suferă în această perioadă”, explică Sergiu Chircă, CEO la elefant.ro.

Partenerii Elefant Marketplace vor avea acces la platforma online elefant.ro pentru expunerea produselor, iar livrarea se va efectua momentan cu ajutorul firmelor mari de curierat din România. După încetarea stării de urgenţă, comenzile din marketplace vor putea fi ridicate şi din punctele de livrare elefant.ro, transmit reprezentanţii Elefant.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO