Business Hi-Tech

Retailerul online evomag.ro estimează vânzări de două milioane de euro în perioada Black Friday

Retailerul online evomag.ro estimează vânzări de două...

Autor: Adrian Dumitrache

12.11.2014, 13:25 128

"Estimăm că perioada celor mai mari reduceri din an ne va aduce între 18.000 şi 20.000 de comenzi finalizate, în valoare de aproximativ două milioane de euro. Ne aşteptăm în acest an la aproximativ 500.000 de vizitatori pe site-ul evoMAG în cele 3 zile cât va dura promoţia de Black Friday", a Pătraşcu, într-un comunicat.

Magazinul online evomag.ro este deţinut de Evolution Prest Systems SRL Bucureşti, societate controlată de Mihai Pătraşcu - 99% şi Elena Pătraşcu - 1%.

evoMAG a pregătit pentru ediţia din acest an a Black Friday, care se va desfăşura pe o perioadă de 3 zile începând cu 21 noiembrie, o ofertă de peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri de până la 75%.

Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice şi la produse de îngrijire personală, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de reţelistică şi componente pentru PC.

Magazinul online are disponibile la vânzare un număr de peste 120.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală şi produse destinate nou-născuţilor.

În 2013, Evolution Prest Systems a realizat o cifră de afaceri de 15,5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO