Retailerul online home & deco Bonami: Vânzările locale vor genera peste 2,5 mil. euro anul acesta

23 nov 2017 Autor: Ioana Nita

David Siska, CEO-ul Bonami: „Am lansat aplicaţia Bonami în luna octombrie pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor de pe dispozitivele mobile”

Magazinul online de origine cehă a intrat în România acum un an, investiţia iniţială ridicându-se la peste 100.000 euro.

Bonami, retailer online de origine cehă specializat în comercializarea de mobilă, decoraţiuni interioare şi produse pentru casă, estimează că va încheia anul acesta cu vânzări totale în valoare de peste 2,5 milioane euro pe plan local, acestea reprezentând circa 10% din afacerile agregate la nivel de grup.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.11.2017

 
Cuvinte cheie:
Bonami
, locale
, online
, vanzari
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide