Retailerul online Libris.ro mizează pe afaceri de peste 42 mil. lei în 2018, plus 35%

10 aug 2018 Autor: Ioana Nita

Laura Ţeposu, directorul de dezvoltare al Libris.ro: Mizăm atât pe creşterea organică din Q4, datorată sezonului de manuale, carte şcolară, urmat de Black Friday şi apoi sărbătorile de iarnă

În primele şase luni ale anului compania şi-a majorat afacerile cu 40%, la 18,3 mil. lei.

Libris.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online specializaţi în comercia­lizarea online de cărţi, estimează că va încheia anul acesta cu o cifră de afaceri de peste 42 milioane lei, cu 35% mai mari faţă de 2017, majorarea venitu­rilor bazându-se atât pe creş­terea organică a vân­zărilor de carte, pre­cum şi pe des­chi­derea unui nou depozit.

„Estimăm o creştere de 35-40% pentru S2/2018 şi o cifră de afaceri de peste 42 mil. lei pentru anul 2018. Mizăm atât pe creşterea organică din Q4, dato­rată sezonului de ma­nuale, carte şcolară, urmat de Black Friday şi apoi sărbătorile de iarnă. Al doilea motor de creştere va fi noul depozit Libris care ne va permite creşterea gamei de produse, precum şi fluidizarea fluxului logistic şi o procesare mai rapidă a comenzilor în lunile de vârf”, a declarat pentru ZF Laura Ţeposu, directorul de dezvoltare al Libris.ro.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
libris.ro
, afaceri
, online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide