Business Hi-Tech

Retailerul Yellow Store, care vinde produse Nikon, a avut afaceri de 21 mil. lei

Retailerul Yellow Store, care vinde produse Nikon, a avut...

Autor: Adrian Seceleanu

22.06.2017, 00:00 866

Compania NYS Experience, care operează reţeaua de magazine Yellow Store - spe­cia­li­za­tă în comercializarea de aparate foto şi obiec­tive ale gigantului japonez Nikon, precum şi a altor accesorii foto-video - a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 20,9 mil. lei (4,6 mil. euro), în scădere cu 5,1% faţă de anul precedent, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Fi­nanţelor Publice. 

Compania a înregistrat un profit net de 43.769 lei (9.746 euro), aproape egal cu cel din anul anterior. Re­ţea­ua Yellow Store, care avea anterior trei ma­ga­zine clasice în centre comerciale din Bucureşti, Iaşi şi Cluj şi un magazin online, a păstrat doar magazinul online şi unitatea din Bă­neasa Shopping City din Bucureşti, conform datelor de pe pagina web. 

NYS Experience este deţinut de compania locală Skin Media, distribuitorul oficial al produselor Nikon pe piaţa locală şi unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de distribuţie de echipamente IT&C.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO