Business Hi-Tech

Revoluţia 5G începe să prindă contur: Orange lansează primul abonament 5G cu router inclus pentru companii

Revoluţia 5G începe să prindă contur: Orange...

Autor: Adrian Seceleanu

04.04.2021, 00:03 7211

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a lansat prin divizia Orange Business Services prima soluţie Wi-Fi 5G la punct fix din România, care le oferă firmelor acces nelimitat la viteze până la 1,2 Gbps în aria de acoperire 5G Orange. „Abonamentul Office Net 30 5G asigură companiilor internet fix, iar cu ajutorul routerului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart. Office Net 30 5G este o soluţie Orange Business Services de conectivitate la viteze mari, chiar şi acolo unde companiile nu au acces la fibră optică sau au nevoie de o soluţie de back-up de internet de mare viteză. Pachetul cu 5G şi router Wi-Fi 6 este potrivit mai ales în contextul mutării activităţii de birou acasă şi este o alternativă mai flexibilă decât fibra optică”, conform companiei.

„Marcăm o premieră pe piaţa din România cu o soluţie 5G la punct fix pentru companii, ce răspunde unei nevoi crescute pentru conectivitate de mare viteză, care să poată fi instalată rapid acolo unde lucrează angajaţii“. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO