Business Hi-Tech

Rezervări de pachete turistice de 1 mil. euro prin aplicaţia Paravion

Rezervări de pachete turistice de 1 mil. euro prin...

Autor: Ioana Nita

27.08.2014, 00:05 148
Aplicaţia mobilă Paravion powered by Vodafone, lansată în septembrie anul trecut de portalul de rezervări online de bilete de avion Paravion.ro în parteneriat cu operatorul de telefonie mobilă Vodafone, a generat până în prezent rezervări în valoare de peste un milion de euro, potrivit reprezentanţilor Paravion.ro.
 
„Din momentul lansării aplicaţiei şi implicit a parteneriatului cu Vodafone Ro­mânia (septembrie 2013), valoarea totală a rezervărilor făcute de pe device-uri mobile se ridică la peste 1.000.000 de euro“, a declarat pentru ZF Remus Vişan, managing director la Paravion.ro. Portalul deţi­nut de Happy Tour aduce circa 40% din veniturile realizate per total de grupul cu acelaşi nume.
 
Anul trecut, grupul Happy Tour, care cuprinde şi agenţiile de turism Happy Tour, touroperatorul Prestige Tours şi Travel House, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 60 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO