Business Hi-Tech

Romanian Software preia salarizarea şi administrarea de personal pentru companiile care produc măşti, halate de protecţie, izolete, dezinfectanţi şi tratamente medicale

Romanian Software preia salarizarea şi administrarea de...

Autor: Ramona Cornea

24.03.2020, 16:08 157

Romanian Software, o companie locală specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii pentru domeniul resurselor umane, oferă servicii gratuite de resurse umane pentru companiile şi-au schimbat liniile de producţie ca să fabrice echipamente împotriva COVID-19, precum măşti, halate de protecţie, izolete, dezinfectanţi şi tratamente medicale.

Compania se oferă să preia salarizarea si administrarea pe personal pentru aceste companii pe durata perioadei stării de urgenţă şi încă trei luni după aceea.

“Trăim vremuri dificile şi încercam cu toţii să ne susţinem în aceasta criză socială, economică şi sanitară. (...) Suntem recunoscători companiilor care se implică. De aceea, vrem să le sprijinim pe cele care şi-au schimbat liniile de producţie pentru a face măşti, echipamente medicale şi să le oferim cu titlu gratuit servicii de externalizare a proceselor de resurse umane si acces la platforma noastră colorful.hr”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO-ul Romanian Software.

Platforma pentru resurse umane colorful.hr oferă companiilor acces la aplicaţii de salarizare, administrare de personal, pontaj electronic, spaţiul personal al angajatului şi managementul documentelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO