Business Hi-Tech

Românii au comandat în trei luni 30.000 de produse cu aplicaţia de origine spaniolă Glovo

Românii au comandat în trei luni 30.000 de produse cu...

Autor: Ioana Nita

24.08.2018, 00:00 321

Start-up-ul de origine spaniolă Glovo, care le permite utilizatorilor de smartphone-uri să comande direct de pe mobil orice îşi doresc, a livrat 30.000 de produse în Bucureşti în decurs de trei luni de la lansarea pe piaţa locală, valoarea medie a unei comenzi fiind de 50 lei. Aplicaţia mobilă, lansată în luna mai în Capitală, a fost descărcată de peste 50.000 de utilizatori, în timp ce echipa de livratori a ajuns la peste 800 de persoane. 

Pe lângă categoria de „restaurante”, unde Glovo concurează cu alte servicii specializate pe comenzi online de mâncare, aplicaţia mai are şi alte secţiuni precum „gustări şi sucuri”, „farmacie”, „supermarketuri”, „curieri”, „cadouri” şi categoria „anything”, prin intermediul căreia utilizatorii pot comanda orice produs doresc. ,,Categoria Anything permite utilizatorilor să efectueze o comandă sau să livreze orice încape în geanta livratorului”, a declarat Victor Răcariu, general manager în cadrul Glovo România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO