Romtelecom a lansat un magazin online, prin care pot fi achiziţionate produse din Germania

12 apr 2011 Autor: Adrian Dumitrache

Romtelecom a lansat un magazin online, similar celui administrat de Deutsche Telekom, prin intermediul căruia pot fi achiziţionate produse electronice şi IT, echipamente pentru casă şi grădină sau articole sportive şi de lifestyle, a anunţat, marţi, operatorul de telefonie fixă.

"Clickshop.ro este o platformă online administrată de Romtelecom şi dezvoltată de Deutsche Telekom, pe modelul magazinului online similar, aparţinând grupului german. Platforma răspunde tuturor standardelor de securitate şi reprezintă o soluţie online dovedită, cu o experienţă de şase ani în zona de comerţ online", se arată într-un comunicat al operatorului de telecomunicaţii remis MEDIAFAX.

Produsele achiziţionate vor fi livrate direct din Germania.
"Toate produsele vor avea manuale de utilizare şi în format electronic, care pot fi descărcate direct de pe site. Transportul produselor achiziţionate este gratuit pentru orice comandă de peste 300 de lei", se mai spune în comunicat.

 
Cuvinte cheie:
Romtelecom
, magazin online
, produse din Germania
Vizualizari:
Printeaza
Momentan este un comentariu Comenteaza si tu
Comentarii (1):
cornel bucsa - 12 aprilie 2011, 18:53

Cum am putea afla produsele ce se pot cumpara cit si pretul ?
Astept un raspuns.Multumesc.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide