Business Hi-Tech

Romtelecom: voce si date pentru firme, de la 24 de euro

03.06.2008, 21:17 14

Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, a lansat un nou pachet destinat companiilor, care combina serviciile de voce cu cele de acces la internet.
Pachetul de servicii, denumit BizPack 300, include 300 de minute gratuite care pot fi folosite in orice interval orar in reteaua Romtelecom, servicii de acces la internet la viteza de 2 Mbps, si tarife pentru apelurile catre retelele mobile de 0,13 euro/minut.
Pachetul BizPack 300 include si serviciul BeOnline start, prin care compania isi poate crea o pagina web pe un domeniu internet cu extensia .ro si 10 adrese de e-mail. Achizitionat separat, pretul BeOnline start este de 3 euro pe luna, fara TVA.
Pachetul de servicii BizPack 300 este disponibil pentru un tarif lunar de 14 euro, fara TVA, care se adauga la pretul abonamentului de baza pentru linia telefonica de business. Pretul unei linii de telefonie fixa pentru companii porneste de la 10 euro pe luna, fara TVA. Pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 sau 3 ani, Romtelecom ofera gratuit modemurile necesare pentru utilizarea serviciilor de acces la internet. Romtelecom este cel mai mare jucator de pe telefonia fixa, cu peste 3 milioane de clienti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO