Rossini, Vodafone, despre vânzările de smartphone-uri: Aproape că am experimentat Crăciunul în mijlocul verii

14 sep 2014 Autor: Adrian Seceleanu

Rata de penetrare a telefoanelor inteligente în baza de clienţi a Vodafone era în iunie cu 50% mai mare decât cu un an în urmă, afirmă Andrea Rossini, director comercial pe segmentul rezidenţial al operatorului de telefonie mobilă.

WikiZF: Profilul companiei Vodafone

Vânzările de telefoane mobile inteligente şi tablete au crescut puternic şi în timpul verii, o perioadă în care în mod obişnuit activitatea comercială îşi pierde din intensitate, apropiindu-se de nivelul record înregistrat în perioada de Crăciun, iar tendinţa se păstrează şi pentru finalul de an, a declarat pentru ZF Andrea Rossini, director comercial pe segmentul rezidenţial al Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă.

„Aproape că am experimentat Crăciunul în mijlocul verii“, a declarat Rossini, adăugând că vânzările au accelerat „incredibil“ şi pe segmentul tabletelor. „Ne aştep­tăm ca această tendinţă pe segmentul de tablete să continue.“

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.09.2014

 
Cuvinte cheie:
vodafone
, vara
, Andrea Rossini
, weekend
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide