Business Hi-Tech

Runda de finanţare a start-up-ului Cassa Digital Software, asistată de KPMG Legal - Toncescu şi Asociaţii, prin platforma SeedBlink a fost încheiată

Runda de finanţare a start-up-ului Cassa Digital...
28.07.2021, 14:14 200

Cassa Digital Software atrage investitori şi securizează o finanţare importantă prin intermediul platformei SeedBlink. Runda de finanţare a start-up-ului Cassa Digital Software prin platforma SeedBlink a fost încheiată.

„Tranzacţia a fost finalizată de casa de avocatură KPMG Legal - Toncescu şi Asociaţii, care a acordat asistenţă juridică în procesul prin care Cassa Digital Software a atras investitori fiind listată pe platforma SeedBlink”, potrivit informaţiilor transmise de KPMG.

Asistenţa juridică a constat în pregătirea pentru listarea pe platforma SeedBlink, pregătirea documentaţiei necesare realizării tranzacţiei şi finalizarea acesteia. Echipa KPMG Legal Toncescu şi Asociaţii a fost coordonată de Dragoş Iamandoiu şi Corina Roman – (managing associates), continuând astfel sprijinul recurent acordat start-up-urilor din domeniul tehnologiei, susţine KPMG.

Prin acest proces, Cassa Digital Software, unul dintre cele mai inovatoare start-up-uri, a reuşit să atragă o investiţie importantă pentru dezvoltarea proiectului său inovator axat pe soluţii de digitalizare a contabilităţii.

„SeedBlink este întotdeauna bucuros să sustină companii inovatoare în ambiţiile lor de dezvoltare şi să îmbunătăţească experienţa în cadrul comunităţilor pe care le deservesc. Sperăm să vedem Cassa Digital Software devenind unul dintre liderii în digitalizarea contabilităţii şi ne-am bucurat să găsim sprijin şi flexibilitate în colaborarea pe parte juridică cu KPMG Legal – Toncescu şi Asociaţii”, a declarat Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

Fondată la sfârşitul anului 2019, SeedBlink este platforma de investiţii cu cea mai rapidă creştere, specializată în găsirea, verificarea, finanţarea şi scalarea a startup-urilor europene de tehnologie.

„Ne bucurăm să vedem finalizată runda de finanţare pe platforma de investiţii SeedBlink. Investiţia primită este esenţială pentru dezvoltarea activităţii companiei şi dă viaţă ideilor noastre. Suntem foarte mulţumiţi de asistenţa acordată de Dragoş şi Corina (KPMG Legal), care ne-au oferit soluţii creative, pragmatice şi orientate spre dezvoltarea, inclusiv comercială, a afacerii noastre. Ei au fost avocaţii noştri de încredere de la început şi sperăm să îi avem alături de noi şi în următoarele runde de finanţare, precum şi pe parcursul evoluţiei noastre”, au declarat fondatorii Cassa.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO