Business Hi-Tech

Ruşii de la Docsvision intră pe piaţă cu o soluţie de management al documentelor

Autor: Claudiu Ilioiu

06.06.2012, 00:00 338

Docsvision, companie rusă cu o cifră de afaceri de 6 milioane de euro în 2011, a intrat pe piaţa din România cu o soluţie de document management în cloud, 4EasyCM, adresată IMM-urilor, intrare care face parte din strategia de dezvoltare pentru sud-estul Europei.

Pentru 2012, compania estimează o cifră de afaceri pe piaţa locală de 400.000 euro, considerând că segmentul IMM are cel mai mare potenţial în implementarea de investiţii eficiente în soluţii moderne de software.

Soluţia 4EasyCM se adresează în special echipelor de profesionişti ce au nevoie de automatizare a administrării documentelor, dar au constrângeri de buget. Decizia de a lansa o soluţie de tip SaaS pentru document management pe piaţa locală a fost luată în urma unui studiu efectuat pentru a identifica nevoile companiilor din România.

Reprezentanţii Docsvision sunt de părere că România este o piaţă cu un potenţial ridicat pentru soluţii IT, aflată în creştere şi a devenit principalul punct pe harta de dezvoltare regională a companiei ruse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO