Business Hi-Tech

Samsung a lansat în România tehnologia SMART

Foto: Shutterstock

Autor: Claudiu Ilioiu

13.06.2012, 19:40 422

Samsung România a lansat pe piaţa locală tehnologia SMART (Samsung Multiple Automatic Reflash Tool), un program de actualizare automată a software-ului telefoanelor, disponibil de astăzi în primul magazin Samsung din Centrul Comercial Feeria din Capitală, potrivit unui comunicat al companiei.

Samsung Multiple Automatic Reflash Tool este un instrument prin care utilizatorii de smartphone-uri Samsung prevăzute cu Android îşi pot updata versiunea de software, prin conectarea dispozitivului la PC cu ajutorul unui cablu USB. Funcţia recunoaşte modelul de telefon şi software-ul şi descarcă automat cea mai recentă versiune de software disponibilă.

Software-ului este disponibil în trei variante de download, în funcţie de necesităţile utilizatorului, modul "Default Mode" care se adresează celor care îşi doresc cea mai nouă versiune de software, însă nu au nevoie de iniţializare; "Factory Mode" care permite actualizarea şi iniţializarea cu cea mai nouă versiune de software disponibilă a unui telefon resetat la configuraţia din fabrică, şi opţiunea "S/W Re-download" care oferă posibilitatea de a descărca cel mai recent conţinut, chiar dacă dispozitivul este deja actualizat.

Programul este compatibil cu PC-urile prevăzute cu sistemul de operare Windows 7 (32/64bit) sau Windows XP (16/32bit), cu capacitate HDD de 100GB. În cazul PC-urilor cu Windows 7, SMART permite conectarea a până la 8 dispozitive, în timp ce computerele echipate cu Windows XP permit conectarea unui singur telefon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO