Business Hi-Tech

Samsung aduce în România noua serie de smartphone-uri S21 de la sfârşitul acestei luni

Samsung aduce în România noua serie de smartphone-uri...

Autor: Ioana Nita

15.01.2021, 00:02 578

Gigantul sud-coreean Samsung, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a prezentat ieri noile smartphone-uri din gama Galaxy S - S21, S21 Plus şi S21 Ultra, una dintre cele mai mari surprize fiind introducerea S-pen-ului pe un model Galaxy S. Până acum, doar telefoanele din gama Galaxy Note erau dotate cu S-pen, aşadar această mutare ar putea înseamna renunţarea la gama Note axată pe zona de business şi creativitate, potrivit unor surse din presa internaţională. În cazul Galaxy S21 Ultra, S-pen-ul se achiziţionează însă separat, iar cel mai probabil utilizatorii vor avea nevoie de o husă specială pentru S-pen, acesta neavând un loc dedicat integrat ca în cazul modelelor Galaxy Note. 

„Galaxy S21 Ultra este un alt exemplu care demonstrează angajamentul Samsung pentru inovaţii semnificative, care îmbunătăţesc viaţa oamenilor şi care îi încurajează să îşi exprime adevărata personalitate. Ţinând cont de cât de indispensabilă a devenit tehnologia pentru noi în ultima perioadă, am vrut să facem un salt înainte şi să depăşim limitele a ceea ce un smartphone poate să facă”, a declarat TM Roh, preşedinte şi head of Mobile Communication Business, Samsung Electronics. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO