Business Hi-Tech

Samsung Galaxy Note 4, declarat telefonul cu cel mai bun ecran de pe piaţă

Samsung Galaxy Note 4, declarat telefonul cu cel mai bun...

Autor: Aurelian Mihai

16.09.2014, 12:31 1164

Potrivit specialiştilor Display Mate, telefonul Galaxy Note 4 recent anunţat de Samsung la expoziţia IFA 2014 oferă cel mai bun ecran de pe piaţă, având calitate superioară a imaginii şi consum de energie mult redus în comparaţie cu produsele competiţiei.

Adresat utilizatorilor exigenţi care folosesc intensiv telefonul cu Android, Galaxy Note 4 a primit cel mai bun ecran AMOLED din oferta Samsung, un model cu diagonală 5.7" şi densitate de afişare 518ppi, totalizând 2560x1440 pixeli. Sud-coreenii au făcut mai mult decât să mărească rezoluţia de afişare, îmbunătăţind substanţial şi calitatea imaginii, corectând tendinţa ecranului AMOLED de a suprasatura culorile redate.

Folosit cu profilul de imagine Basic, ecranul lui Galaxy Note 4 respectă îndeaproape cerinţele formatului sRGB/Rec.709, redând cele mai fidele nuanţe de culoare dintre toate modelele smartphone şi tablete trecute până acum prin rutinele DisplayMate. În plus, comutarea în modul Photo extinde gamut-ul de culoare cu încă cu 17%, ecranul redând imagini folosind întregul spectru Adobe RGB.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO