Business Hi-Tech

Samsung Galaxy SIII, disponibil şi la Vodafone România

Samsung Galaxy SIII, disponibil şi la Vodafone România

Autor: Radu Racu

04.05.2012, 18:00 2648

Noul telefon Samsung Galaxy S III, lansat joi de producătorul sud-coreean de electronice la Londra, va putea fi achiziţionat în România şi de la divizia locală a Vodafone, a anunţat operatorul de telecomunicaţii, fără să ofere o dată precisă sau preţul terminalului.

"Utilizatorii Vodafone Romania vor putea achizitiona in curand noul smartphone Samsung Galaxy S III", a anunţat compania.

Samsung Galaxy S III are un display de 4,8 inci HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o camera principala echipata cu un senzor de 8MP, precum si de o camera frontala, de 1,9MP, capabila de inregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoasterea faciala, iar terminalul este capabil sa sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din retelele sociale.

Noul Galaxy S III dispune de functia 'Smart stay', prin intermediul careia detecteaza privirea utilizatorilor, prin camera frontala, si ajusteaza automat setarea luminozitatii ecranului. Interfata 'S Voice' permite utilizarea prin comenzi vocale a unor functii precum alarma, redarea audio, ajustarea volumului sau trimiterea mesajelor. In plus, prin functia 'Direct call', in momentul in care un contact din agenda este afisat pe ecran, sau utilizatorul scrie un mesaj, telefonul apeleaza direct numarul respectiv, prin simpla ridicare a smartphone-ului la ureche.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO