Business Hi-Tech

Samsung se pregăteşte să lanseze noul Galaxy S6

Samsung se pregăteşte să lanseze noul Galaxy S6

Autor: Cătălin Niţu

16.12.2014, 15:49 3779

Samsung obişnuieşte să anunţe şi să lanseze noi modele din gama de smartphone-uri Galaxy S în primăvară, însă cele mai noi zvonuri afirmă că suntem mai aproape de o dezvăluire decât ne-am aştepta. Se pare că Samsung grăbeşte puţin lansarea lui Galaxy S6, încercând probabil să limiteze din daunele financiare aduse de numărul mic de unităţi S5 vândute comparativ cu generaţia precedentă.

Mirae Asset Securities, o companie specializată pe consultanţă din Coreea de Sud, susţine că Samsung ar putea dezvălui noul Galaxy S6 în primele săptămâni din ianuarie.Coincidenţa face că în această perioadă, între zilele de 6 şi 9, are loc Consumer Electronics Show 2015în Las Vegas. Deşi Samsung preferă de obicei să facă anunţuri la Mobile World Congress sau să îşi organizeze propriile evenimente Unpacked, CES este un prilej bun să câştige atenţie în plus.

Cele mai recente zvonuri sugerează faptul că Galaxy S6 va primi o variantă cu ecran curbat din noua serie Edge asemeni Note 4, care va veni mai mult ca sigur în cantitate limitată. 

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO