Business Hi-Tech

Samsung şi LG lucrează la producţia unui nou tip de LCD pentru Apple

Samsung şi LG lucrează la producţia unui nou tip de LCD pentru Apple

Autor: Traian Terzianm,

19.07.2011, 12:39 872

Samsung Electronics şi LG Display, cei mai mari producători demonitoare LCD din lume, sunt la un mic pas de a satisface comenzilecompaniei Apple care doreşte un nou tip de LCD, mai subţire şi maiuşor, informează site-ul koreatimes.co.uk

Apple doreşte să cumpere noi tipuri de display-uri LCD pentru aputea începe producţia următoarei versiuni de tabletă PC, dorind caaceasta să fie mai subţire şi cu o greutate mai mică decât ceaprecedentă.

"Noua tableta iPad 3 va avea un display care va suporta ografică QXGA ( quad extended graphics ) cu o rezoluţie de 2048x1536pixeli şi o experienţă de vizionare full HD", a declarat o sursăcare a participat la discuţiile dintre companii.

De asemenea, compania a comandat componente cheie pentru uniPhone nou cu scopul de a lansa noua generaţie până sfârşitul luniiseptembrie, potrivit mai multor persoane familiare cu situaţia.Sursele spun că noul iPhone este aşteptat să fie similar cuactualul iPhone 4, dar mai subţire şi mai uşor şi cu o cameră fotode opt megapixeli.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO