Business Hi-Tech

Samsung spune că peste 200 de persoane au stat la coadă pentru reduceri la Galaxy S III - GALERIE FOTO

Cine a stat la coadă să cumpere noul smartphone Galaxy S III

Galaxy S III

Autor: Claudiu Ilioiu

03.06.2012, 14:54 1356

Samsung a lansat, vineri, în România modelul Galaxy S III, noul smartphone capabil să detecteze privirea, vocea şi mişcările celui care îl foloseşte. Noul model a putu fi achiziţionat cu o reducere de 100 de euro, în cadrul unei promoţii desfăşurate pe 1 şi 2 iunie 2012, în Băneasa Shopping City, de primele 100 de persoane care au ajuns la ora 19 la insula Samsung aflată în centrul comercial. Potrivit datelor companiei, peste 200 de persoane au aştepat, vineri seara, să intre în posesia unui voucher.

GALAXY S III este capabil să detecteze privirea, vocea şi mişcările celui care îl foloseşte. Prin intermediul funcţiei "Smart stay" dispozitivul reacţionează la privirea utilizatorului, de la citirea unor eBook-uri la navigare web, şi îi detectează poziţia feţei cu ajutorul camerei frontale.

Interfaţa pentru limbaj "S Voice" îi permite telefonului să detecteze şi să răspundă la comenzile utilizatorilor. GALAXY S III înţelege mişcările utilizatorului, cu ajutorul funcţiei "Direct call" utilizatorul care scrie un mesaj şi se decide să apeleze acea persoană trebuie doar să aşeze telefonul la ureche, iar dispozitivul va apela persoana respectivă.

Noul smartphone de la Samsuns are un display-ului HD Super AMOLED de 4,8 inci, o cameră de 8MP şi una frontală frontală de 1,9 MP care permite înregistrare video HD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO