Business Hi-Tech

SAP caută programatori şi consultanţi în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara

SAP caută programatori şi consultanţi în Bucureşti,...

Autor: Ioana Nita

26.01.2015, 00:00 6472
SAP România, subsidiara locală a dezvoltatorului german de soluţii software de business, recrutează în prezent  programatori şi consultanţi în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, potrivit anunţurilor postate de companie pe site-ul bestjobs.ro. În Capitală, SAP are deschise poziţiile de consultat pe soluţiile software de tip CRM (Customer Relationship Management), „data scientist”, dezvoltator software şi consultanţi. Compania germană angajează de asemenea consultanţi pentru sistemul de programare ABAP şi caută şi persoane pentru poziţiile de „logistics consultant” şi „IS-utilities consultant”, atât în Bucureşti, cât şi în Cluj-Napoca şi Timişoara.
 
SAP are în prezent pe plan local circa 400 de angajaţi care lucrează în cele trei centre din ţară - Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca, iar compania va continua recrutările anul acesta dat fiind că ţinta este de a mări echipa la 600 de persoane până în 2016. Unul dintre departamentele SAP în care se vor face angajări anul acesta este departamentul de „data science” din Bucureşti, al treilea centru din lume unde compania germană  dezvoltă produse cu proprietate intelectuală. Aici lucrează în prezent 11 specialişti, iar până la finalul anului, numărul acestora va creşte la 25. Celelalte două centre de cercetare-dezvoltare sunt situate în Palo Alto (SUA) şi Waldorf (Germania). Afacerile SAP România s-au situat în 2013 la circa 120,2 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO