Business Hi-Tech

Scala aduce in Romania software canadian pentru companii

14.10.2004, 00:00 49

Compania producatoare de solutii IT pentru sectorul de afaceri Scala Business Solutions Romania a anuntat semnarea unui parteneriat cu firma canadiana Hummingbird, pentru distribuirea pe piata autohtona a unor solutii software de management al resurselor informationale pentru companii (ECM).
Solutiile oferite de Hummingbird ar putea reprezenta in doi ani in jur de 25-30% din afacerea Scala Business Solutions, a declarat Horia Negulescu, directorul general al Scala. El a adaugat ca pana la sfarsitul acestui an este posibil ca firma sa vanda deja pe piata autohtona una sau doua licente pentru suita de aplicatii ?Hummingbird Enterprise 2004".
Negulescu a mai spus ca solutiile oferite in colaborare cu Hummingbird nu se concentreaza numai asupra documentelor unei companii, ci asupra tuturor ?resurselor intelectuale" ale acesteia. In aceasta categorie mai pot intra diverse rapoarte, mesaje e-mail, informatii care circula intre echipamentele electronice mobile folosite de angajati etc.
Scala Business Solutions estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 3 milioane de dolari anul acesta, ceea ce reprezinta o crestere de 20% fata de anul 2003. Hummingbird Ltd. a obtinut venituri de 192 milioane de dolari in anul fiscal 2003, are 1.450 de angajati in peste 40 de tari, iar printre clientii sai se numara Boeing, IBM, Hewlett-Packard, BMW, NASA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO