Business Hi-Tech

Schimbare în conducerea Cisco: Paul Maravei preia şefia sucursalei locale odată cu promovarea lui Dorin Pena la nivel regional

Paul Maravei

Paul Maravei

Autor: Cristina Bellu

11.08.2020, 10:59 739

Cisco România, subsidiara locală a gigantului american cu acelaşi nume, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente şi servicii de reţelistică, anunţă numirea lui Paul Maravei în funcţia de director general, începând cu 1 august, odată cu promovarea lui Dorin Pena, care a deţinut în ultimii şapte ani şefia companiei, la nivel regional. 

Paul Maravei are peste 20 de ani de experienţă în vânzări şi management în cadrul Cisco, anterior acestei numiri fiind responsabil pentru vânzările Enterprise din România ale companiei.

“Atât Dorin Pena, cât şi Paul Maravei sunt lideri experimentaţi, cu o bună înţelegere asupra afacerilor clienţilor care activează în diverse sectoare şi lucrează cu tehnologii variate”, spun oficialii Cisco.

Paul Maravei a absolvit Facultatea de Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi s-a alăturat echipei Cisco România în 2000, ca Pre-sales Engineer. Din octombrie 2011 până în 2015, a ocupat poziţiile de Manager of Business Development for Global Enterprise şi Product Manager for Hybrid Cloud pentru Coasta de Est SUA, conducând strategia de vânzări şi servicii a Cisco pentru acea zonă.

În 2016, a decis să se întoarcă în România şi a preluat rolul de Sales Manager pentru sectorul public.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO