• Leu / EUR4.9405
  • Leu / GBP5.6264
  • Leu / USD4.5913
Business Hi-Tech

Schimbări în echipa de top management a grupului eMAG

Schimbări în echipa de top management a grupului eMAG

Tudor Mihălescu, COO al Grupului eMAG: Sunt încântat de această nouă etapă în care am intrat, în care ne propunem să oferim cele mai bune servicii pentru fiecare nevoie în parte

Autor: Roxana Rosu

26.01.2023, 11:57 1799

Grupul eMAG a făcut o serie de modificări în echipa de management şi l-a numit pe Tudor Mihăilescu în poziţia de chief operating officer (COO), poziţie din care va coordona dezvoltarea business-urilor Tazz, Fashion Days, Freshful, Flip, Atlas, în timp ce Dragoş Ion preia rolul de Group CFO. 

Tudor Mihăilescu va coordona şi companiile care fac parte din portofoliul grupului de mai mulţi ani, precum PC Garage. 

„În ultimii ani, am lansat servicii şi linii noi de business pentru a răspunde noilor obiceiuri de consum ale românilor. Aceştia preţuiesc timpul şi planificarea corectă şi previzibilă a cheltuielilor şi astfel apreciază şi folosesc din ce în ce mai mult soluţiile de smart shopping pe care doar în ecommerce le găsesc“, a declarat Tudor Manea CEO eMAG. 

„Aveam nevoie de cineva care sa dezvolte sinergii între toate aceste soluţii pe care le punem la dispoziţie cu ajutorul tehnologiei şi inovaţiei. Tudor a fost alături de noi în aceşti ultimi ani în care ne-am dezvoltat accelerat şi am pus bazele Tazz sau Freshful şi cunoaşte toate faţetele business-ului astfel încât înţelege în profunzime ce le uneşte şi prin ce putem oferi valoare adăugată clienţilor noştri,”mai spune Tudor Manea.

Tudor Mihăilescu s-a alăturat eMAG în 2019, în poziţia de Group Chief Financial Officer. 

Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat si de coordonarea zonei de Business. Între 2010 şi 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia. Tudor este licenţiat în Finanţe-Bănci la Academia de Studii Economice Bucureşti.

„În ultimii ani, am reuşit să ajungem acolo unde oamenii au avut nevoie de noi. Mă bucur să fac parte din această echipă profesionistă şi foarte agilă. Sunt încântat de această nouă etapă în care am intrat, în care ne propunem să oferim cele mai bune servicii pentru fiecare nevoie în parte,” a spus Tudor Mihălescu, COO al Grupului eMAG.

Dragoş Ion a coordonat de-a lungul carierei echipe multiculturale şi proiecte complexe inclusiv în zona de change management, iar înainte de a se alătura Grupului eMAG a lucrat pentru Coca-Cola Hellenic Bottling Company timp de peste 12 ani.

”Sunt convins că vom beneficia cu toţii de pe urma experienţei sale bogate în companii de top din România şi din afara ei şi vom construi lucruri care contează pentru clienţii noştri”, a precizat Tudor Manea.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9405
Diferență: 0,3045
Ieri: 4.9255
Azi: 4.5913
Diferență: 0,0196
Ieri: 4.5904
Azi: 5.6264
Diferență: 0,4481
Ieri: 5.6013
Azi: 5.0084
Diferență: 0,407
Ieri: 4.9881