Business Hi-Tech

Şcoala de IT Wantsome din Iaşi integrează cursuri de limba engleză în pachetele de reconversie profesională în IT. Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome: „Un program capătă sens şi logică atunci când este gândit integral în aceeaşi limbă”

Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome.

Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome.

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.08.2022, 15:15 143

Şcoala de IT Wantsome din Iaşi, cea mai mare unitate de învăţământ independent în IT din nord-estul României, anunţă lansarea unui pachet de reconversie profesională în IT care include şi un curs de limba engleză, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Cursurile de mentorat în IT se vor derula în toamna anului 2022.

„Limba engleză este un must în IT şi, cum majoritatea limbajelor de programare au fost scrise în această limbă, este mult mai eficient pentru un viitor specialist în domeniu să le înţeleagă fără să fie nevoit să le memoreze. Totodată, credem că un program capătă sens şi logică atunci când este gândit integral în aceeaşi limbă”, a spus Iuliana Anton, fondatoarea Wantsome.

Până în prezent, Wantsome a înregistrat un număr de peste 1.000 de absolvenţi, deţine în portofoliu 49 de programe de mentorat susţinute de 36 de traineri cu experienţă, specialişti în IT. Rata de angajare a absolvenţilor este de 70%, potrivit sursei citate anterior.

Şcoala de IT Wantsome înregistrează atât cursanţi atât din România, cât şi din alte ţări, precum Marea Britanie, Germania, Italia, Irlanda, Finlanda, Olanda şi Republica Moldova.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO