Business Hi-Tech

Se naşte o nouă generaţie de telefoane mobile - Vedetele din prima zi a Mobile World Congress. GALERIE FOTO

Samsung Galaxy Beam

Vezi aici ultimele noutăţi din lumea smartphone-urilor.

Autor: Paul Comsa

27.02.2012, 13:56 13838

Astăzi s-a dat startul celui mai important târg internaţional de telefoane şi tehnologii mobile, Mobile World Congress, care se desfăşoară la Barcelona, în perioada 27 februarie - 1 martie.Capitala Catalunyei este în această săptămână epicentrul producătorilor şi pasionaţilor de smartphone-uri şi aplicaţii mobile, locul în care Nokia, Samsung, HTC, LG, Sony şi Motorola, dar şi numeroase alte companii îşi etalează în premieră cele mai noi şi mai performante smartphone-uri şi tablete care vor apărea pe rafturile retailerilor în următoarele luni.

Prima zi a târgului de la Barcelona a fost una prolifică, marcată de numeroase lansări de super-telefoane noi, dotate cu ultima generaţie de procesoare quad-core şi cu noul sistem de operare Android 4.0. Printre telefoanele care au ieşit în evidenţă se numără noile smartphone-uri HTC, LG, Huawei, Sony, Intel, Nokia şi Samsung prezentate în fotografiile următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO