Business Hi-Tech

Sebastiaan Lemmens preia conducerea platformei OLX în România, Portugalia, Bulgaria şi Bosnia

Sebastiaan Lemmens preia conducerea platformei OLX în...

Autor: Roxana Rosu

03.02.2021, 10:32 273

OLX România, parte a OLX Group, are din luna februarie un nou director general, Sebastiaan Lemmens, care va fi responsabil şi de pieţele din Portugalia, Bulgaria şi Bosnia, acesta preluând funcţia de la Cristina Gheorghiţoiu.

Sebastiaan Lemmens şi-a început cariera în calitate de consultant la McKinsey & Company, lucrând apoi în cadrul Blendle, un start-up din domeniul media care a cunoscut o creştere rapidă la nivel internaţional.

Absolvent al Universităţii de Tehnologie din Delft şi titular al unui Master în Inginerie Aerospaţială, Sebastiaan Lemmens s-a alăturat în 2017 echipei OLX Portugalia pe poziţia de Head of Analytics. Un an mai târziu devine Chief Operations Officer, cu o orientare şi responsabilitate în managementul echipelor complexe în zonele de performance marketing, business intelligence, customer support.

În 2019 a preluat poziţia de Head of OLX Portugalia.

“Următorii ani vor fi extrem de interesanţi pentru noi, ca regiune. Ne aşteptăm ca numărul celor care cumpără şi vând în online să crească din ce în ce mai mult, atât de partea consumatorilor, cât şi a business-urilor. OLX joacă, cu siguranţă, un rol major în consolidarea pieţei în această direcţie şi în menţinerea unui trend crescător. Angajamentul nostru rămâne acela de a investi consecvent în crearea unor experienţe online adecvate, accesibile şi în lansarea unor noi instrumente de ajutor pentru business-urile care au nevoie să vândă mai mult în online, să recruteze mai rapid sau să îşi găsească mai uşor clienţii. Lucrând la dezvoltarea continuă a mai multor pieţe, vom reuşi să accelerăm îndeplinirea acestor obiective prin susţinerea permanentă a echipelor noastre regionale.”, a declarat Sebastiaan Lemmens, General Manager OLX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO