Business Hi-Tech

Secretul creşterii în software - proiectele internaţionale şi soluţiile pentru agricultură

Liviu Drăgan, TotalSoft. Foto: Silviu Matei

Liviu Drăgan, TotalSoft. Foto: Silviu Matei

Autor: Dorin Oancea

26.06.2014, 00:03 233

Proiectele internaţionale şi lansarea soluţiilor pentru agricultură au dus la creşterea profitului operaţional al TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de soft­ware, cu 63%, la 4,9 milioane de euro, în condiţiile în care cifra de afaceri consolidată a crescut cu 2,3%, la 27,1 mil. euro.

TotalSoft, controlat de fondul elen de investiţii Global Finance, a înregistrat anul trecut şi creşterea numărului de utilizatori de soluţii software pentru companii.

„După doi ani de stagnare a veniturilor, 2011 şi 2012, în care am păstrat însă marja de profit, anul trecut am obţinut şi un avans al cifrei de afaceri. Cele mai impor­tante motive pentru acest salt din 2012 sunt proiectele internaţionale, care au adus o creştere de 4,5% şi lansarea de soluţii pentru agricul­tură, unde am avut clienţi precum exploataţia din Insula Mare a Brăi­lei“, a comentat Liviu Drăgan, director general şi acţionar al companiei TotalSoft.

Liviu Drăgan îşi va prezenta proiectele şi evoluţia în carieră în cadrul evenimentului „Meet the CEO“, organizat luni 30 iunie de revista Business Magazin. „Meet the CEO“ este un eveniment în cadru restrâns care facilitează dialogul cu cei mai importanţi manageri din România.

Pentru a afla mai multe detalii despre „Meet the CEO“, accesaţi secţiunea Evenimente de pe site-ul www.bmag.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0318.256.293

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO