Business Hi-Tech

Secţiunea Google Play Books este disponibilă şi pentru utilizatorii din România

Secţiunea Google Play Books este disponibilă şi pentru...

Autor: Ioana Nita

18.07.2013, 13:36 949

Utilizatorii din România pot cumpăra începând cu această săptămână cărţi electronice oferite de gigantul american Google împreună cu editurile partenere prin intermediul secţiunii Google Play Books, care poate fi accesată din magazinul de aplicaţii pentru Android. 

Secţiunea Google Play Books este disponibilă atât pentru utilizatorii smartphone-urilor şi tabletelor care rulează cu sistemul de operare Android, cât şi pentru dispozitivele mobile care funcţionează cu sistemul iOS. Astfel, persoanele care folosesc un iPhone sau un iPad pot citi cărţile în format electronic cu ajutorul aplicaţiei Google Play Books.

Utilizatorii pot citi de asemenea cărţile electronice achiziţionate din magazinul Google Play şi de pe un calculator desktop prin intermediul browserului.

Cărţile descărcate cu Google Play Books pot fi lecturate şi atunci când nu există o conexiune la internet, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot folosi aplicaţia şi în timpul unui zbor cu avionul sau o călătorie cu trenul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO