Business Hi-Tech

SeedBlink.com continuă ritmul susţinut de listări: încă 3 proiecte noi urmează să îşi lanseze campaniile de finanţare pe platformă luna aceasta

SeedBlink.com continuă ritmul susţinut de listări:...

Autor: Ioana Nita

02.10.2020, 13:00 243

Până în prezent pe platforma SeedBlink.com s-au derulat 17 campanii de strângere de fonduri, dintre care 15 pentru start-up-uri, printre care se numără Brio, Cyscale, Ringhiel, Kinderpedia şi SanoPass.

Onchochain, Mocapp şi Apiary Book sunt cele trei noi proiecte care îşi vor lista luna aceasta campaniile de finan­ţare pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink.com. Acestea se alătură celorlalte două proiecte anunţate pentru listare în perioada următoare: Voxi Kids şi Cassa Software.

Start-up-ul Oncochain, prezen­­tat anul acesta şi în cadrul emisiunii ZF IT Gene­ration, dezvoltă o plat­formă soft­ware de cer­cetare în cloud pen­tru pacien­ţii, care utili­zează tehnologii block­chain şi inteligenţă artifi­cială (AI) pentru a asi­gura asis­tenţă medicală perso­na­lizată şi eficienţă, faci­litând schim­bul de infor­maţii în mod inte­grat. Potrivit interviului acor­dat în cadrul ZF IT Gene­ration în luna aprilie, Onco­chain are nevoie de o finanţare de circa 450.000 euro pentru extinderea internaţională.

Mocapp, start-up prezen­tat la rândul lui în cadrul unei ediţii ZF IT Generation, a dez­voltat o plat­formă pentru cam­­panii de influencer marketing, care opti­mizează procesele ne­ce­sare campaniilor online - de la iden­­tificarea celor mai po­­tri­viţi creatori de conţinut până la automatizarea contractelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO