Business Hi-Tech

Seedblink listează un nou start-up local pe platformă: SenseTask vrea să atragă o finanţare seed

Seedblink listează un nou start-up local pe platformă:...

Autor: Ioana Nita

09.05.2022, 00:00 141

Start-up-ul local SenseTask, care a dezvoltat o platformă inteligentă de procesare a documentelor, se va lista marţi 17 mai pe platforma de equity crowdfunding Seedblink, pentru a atrage o finanţare de tip seed, fiind susţinut de un antreprenor şi business angel român - Constantin Marcu. Platforma SenseTask extrage automat informaţiile dorite din facturi, comenzi şi formulare, eliminând introducerea manuală de date şi reducând semnificativ timpul de procesare a documentelor prin utilizarea inteligenţei artificiale (AI).

Soluţia start-up-ului înfiinţat în 2019 poate fi folosită de clienţi dintr-o gamă largă de industrii (cum ar fi cea financiară, a sănătăţii, a producţiei, a comerţului cu amănuntul, juridică şi a transporturilor), îmbunătăţind productivitatea şi performanţa generală şi eliminând erorile. SenseTask promite o acurateţe de peste 95% în ceea ce priveşte procesarea documentelor şi susţine că platforma a economisit de 4 ori mai mult timp şi a redus costurile de procesare cu 75%, conform unui studiu de caz recent al unui client. În prezent, platforma SenseTask se integrează cu soluţii de tip ERP, RPA şi CRM, precum şi cu alte aplicaţii. Până acum, proiectul SenseTask s-a dezvoltat pe baza unui grant din partea Innovation Norway. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO