Business Hi-Tech

Şeful eMag la ZF Live despre Black Friday: 300 de produse unice la ofertă, inclusiv Apple şi Samsung, cu reduceri până la 80%. În câteva ore vindem tot - VIDEO

Autor: Adrian Seceleanu

22.11.2012, 13:12 25666

eMag, cel mai mare retailer online IT&C local, va avea de Black Friday în ofertă 300 de produse unice pentru care reducerile vor ajunge până la 80% şi pe care compania se aşteaptă să le epuizeze în câteva ore, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live Iulian Stanciu, directorul general al eMag.

“Vom avea peste 300 de produse unice. Stocul total este undeva la peste 120.000 de bucăţi - doar produsele pentru Black Friday, în plus faţă de stocul normal. S-a speculat că vor fi doar produse <<entry>>. Nu este adevărat. Vom avea produse Apple, Smasung, Sony, HP, Acer deci toate brandurile mari”, a declarat Stanciu.

El a precizat că în cadrul Black Friday cea mai mare reducere nominală va fi de 2.500 de lei. “Pot să vă spun cea mai mare reducere - este undeva la 2.500 de lei. Ceva care costa 7.500 va costa undeva la 5.000 de lei”.

Cea mai mare parte a reducerilor va fi de 40-60%, a adăugat şeful eMag. “Avem şi reduceri care merg până la 80% - sunt foarte multe concentrate în zona 40-60%, dar avem şi la 80%. Avem produse foarte interesante, la care marjele sunt de 2-3-5%% la care reducerile sunt de 20-25% şi la care chiar se simte şi ne aşteptăm să <<zboare>> instant”.

Iulian Stanciu a precizat, pe de altă parte, că negocierile cu furnizorii pentru Black Friday au demarat în februarie iar valoarea totală a reducerilor - calculată ca diferenţa dintre preţurile la care se vând acum produsele şi preţurile disponibile de Black Friday va fi la eMag de 23 de milioane de lei - circa 5 mil. euro.

Cum s-a pregătit eMag de Black Friday 2012, ziua cu până la 100.000 de vizitatori în acelaşi timp pe site

“Referitor la amploarea negocierilor pe care le-am avut şi amploarea sumelor pe care le investim în evenimentul acesta: suma totală a reducerilor de la preţul normal la care produsele se vând acum - şi se vând, la preţul la care vom vinde, în ideea în care vom vinde tot stocul şi eu cred că îl vom vinde în câteva ore - este de 23 de milioane de lei. Este o sumă mare şi este contribuţia noastră plus contribuţia furnizorilor. Am muncit aproape un an, am început de undeva din februarie să discutăm cu furnizorii şi am reuşit să punem cap la cap bugetul pe care l-am alocat pentru evenimentul acesta”.

Şeful eMag nu a precizat care este ora începând de la care produsele de Black Friday vor fi disponibile pe pagina web a companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO