Business Hi-Tech

Şeful Telekom: Nu vom chema toţi oamenii înapoi la birou, nu suntem pregătiţi pentru asta. Noul normal va fi diferit

Miroslav Majoros, CEO al Telekom

Miroslav Majoros, CEO al Telekom

Autor: Adrian Seceleanu

15.05.2020, 00:08 382

Grupul Telekom, una dintre cele mai mari companii din România, nu îşi va chema înapoi la birou toţi angajaţii odată cu ieşirea din starea de urgenţă şi relaxarea unor restricţii, a declarat Miroslav Majoros, CEO al operatorului de comunicaţii fixe şi mobile.

„Nu putem lăsa toţi oamenii să se întoarcă la birou, nu avem spaţiile pregătite, lifturile şi aşa mai departe. Vom permite oamenilor să se întoarcă, dar nu va fi un proces voluntar, ci va fi unul administrat. Oamenii pot continua să lucreze de acasă şi din când în când să vină la birou până când vom ajunge la noul normal. Spun noul normal pentru că nu cred că vom fi în aceeaşi situaţie ca până acum. Cred că vom trece la un nou standard, bazat pe telemuncă, este ceva diferit: oamenii vor lucra în principal de acasă şi din când în când de la birou. Dar este nevoie de cadru legislativ, de instrumente care să susţină acest lucru. Acesta va fi noul normal. Trebuie să rămânem foarte flexibili.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO