Business Hi-Tech

Senior Software vrea să ajungă la afaceri de aproape 30 mil lei în 2019, plus 20%

Senior Software vrea să ajungă la afaceri de aproape 30...

Autor: Ioana Nita

26.04.2019, 00:04 192

Senior Software, companie locală specializată în furnizarea de soluţii software de business, are în plan să-şi majoreze anul acesta afacerile cu 20%, urmând să ajungă astfel la aproape 29 milioane lei. În 2018, cifra de afaceri a companiei s-a situat la peste 24 milioane lei, în creştere cu 28%, pe fondul ma­jorării numărului de proiecte realizate atât pentru clienţi noi, cât şi pentru cei existenţi.

„Anul acesta, urmărim o creştere de 20% şi ne propunem să consolidăm porto­foliul de soluţii, dezvoltând ver­siuni care ţin pasul cu nevoile punctuale ale clienţilor noştri. În acest sens, tocmai am lansat o nou versiune a sistemului SeniorERP, care vine cu funcţionalităţi utile menite să simplifice şi mai mult utilizarea sistemului. Mai mult, plănuim să investim în sisteme noi, care aduc plus valoare companiilor din România“, a declarat pentru ZF Daniel Toma, director general şi acţionar majoritar în cadrul Senior Software. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO