Business Hi-Tech

Şerban Ţîr, managing director al subsidiarei locale a companiei americane Thoughtworks: Oamenii care sunt cu adevărat buni în ceea ce fac nu vor fi afectaţi de valul de concedieri din tech

Şerban Ţîr, managing director al Thoughtworks România

Şerban Ţîr, managing director al Thoughtworks România

Autor: Alexandra Cepăreanu

30.01.2023, 12:00 604

♦ Compania de consultanţă software Thoughtworks România a avut afaceri de 23,5 milioane de dolari în 2022, plus 63% şi estimează o creştere de 10% în acest an.

Thoughtworks România, sucursala locală a companiei globale de consultanţă software cu acelaşi nume, cu sediul central în SUA, a închis anul 2022 cu afaceri de aproximativ 23,5 milioane de dolari, înregistrând o creştere de peste 63% faţă de anul precedent, iar la finalul anului în curs reprezentanţii companiei vor să depăşească pragul de 25 mil. dolari.

„În 2021 cifra de afaceri a companiei a fost de 14,4 milioane de dolari, iar în 2022 de aproximativ 23,5 milioane de dolari. Pentru anul acesta estimăm o creştere de aproximativ 10% a cifrei de afaceri“, a spus pentru ZF Şerban Ţîr, managing director al Thoughtworks România.

Subsidiara locală a companiei americane deţine sedii în trei oraşe din România, respectiv Bucureşti, Cluj şi Iaşi, în cadrul cărora lucrează în prezent o echipă de circa 250 de specialişti care îşi desfăşoară activitatea în regim de telemuncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO