Business Hi-Tech

Sergiu Biriş renunţă la poziţia de CEO din propriul proiect Eventmix, pentru care a cerut de la investitori aproape 1 mil. euro, pentru un job de head of product la start-up-ul de blockchain Elrond din Sibiu. "Nu voi mai conduce un startup"

Sergiu Biriş renunţă la poziţia de CEO din propriul...

Autor: Adrian Seceleanu

24.10.2022, 18:46 4130

Sergiu Biriş, un antreprenor cunoscut pentru lansarea mai multor proiecte tech - printre care şi Trilulilu - un “Youtube românesc”, a părăsit poziţia de CEO din cel mai recent proiect propriu - Eventmix, pentru care a cerut şi a obţinut de la investitori finanţări de aproape 1 mil. euro, pentru a prelua un job în cadrul start-up-ului blockchain Elrond Network din Sibiu.

“După mai mult timp de gândire, am decis că a venit timpul să fac o schimbare personală importantă: am cedat rolul meu de CEO în Eventmix către Laurenţiu Pop, colegul meu. (…) Pentru prima data după mulţi ani nu voi mai conduce un startup (…)“, a scris Biriş pe LinkedIN.

Anunţul recrutării a fost făcut pe reţeaua socială Facebook de Beniamin Mincu, CEO şi fondator al Elrond.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO