Business Hi-Tech

Seria Galaxy S7 va primi un model "active", cu rezistenţă sporită la şocuri

Seria Galaxy S7 va primi un model "active", cu...

Autor: Cătălin Niţu

29.03.2016, 15:31 136

Deşi nu a fost anunţată în mod oficial încă, este foarte posibilă lansarea unui dispozitiv similar cu cel de anul trecut, cu hardware şi design actualizat. S7 active ar putea fi echipat cu o carcasă rezistentă la şocuri, cu material cauciucat pe laterale şi spate metalic, butoane fizice în partea de jos, cât şi capabilităţi de rezistenţă la apă îmbunătăţite.

În acest moment, modelele Galaxy S7 şi S7 edge pot sta scufundate în apă la adâncime de un metru jumătate pentru 30 de minute. Informaţii neoficiale despre noul S7 active sugerează că acesta ar fi dezvoltat sub numele de cod "Poseidon", după zeul grec al apelor, deci probabil că acesta va fi un smartphone cu adevărat "subacvatic", conform Descoperă.

Având în vedere că S6 active a primit certificare MIL-STD-810G, un standard militar de rezistenţă, mai mult ca sigur că noul model va păstra tradiţia.

Având în vedere testele de anduranţă din ultimele câteva săptămâni, probabil că Samsung ar trebui să se orienteze mai degrabă către realizarea unui smartphone rezistent la lovituri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO