Business Hi-Tech

Severina Pascu, CEO al UPC în Europa Centrală şi de Est: Continuăm expansiunea reţelei. Ne uităm şi la achiziţii

Severina Pascu, CEO al UPC în Europa Centrală şi de...

Autor: Adrian Seceleanu

11.04.2017, 00:07 1104

Extinderea reţelei fixe din ţările din Europa Centrală şi de Est (CEE), inclusiv prin achiziţii, reprezintă un obiectiv „critic” pentru planurile din regiune ale grupului american Liberty Global (LGI), cel mai mare operator de cablu TV şi internet fix din lume, care acţionează pe plan local sub brandul UPC.

„Unul dintre cele trei obiective cheie ale noastre este legat de creşterea gradului de penetrare a reţelei noastre fixe în fiecare dintre ţările în care operăm, acest lucru fiind critic pentru modelul nostru operaţional”, a declarat într-un interviu pentru ZF Severina Pascu, unul dintre cei mai puternici executivi români din regiune, care a preluat în 2015 conducerea UPC Europa Centrală şi de Est - un business de 1 miliard de euro pe an şi peste 9 milioane de abonamente pentru servicii de comunicaţii fixe şi mobile şi televiziune. „În fiecare ţară avem proiecte ambiţioase de extindere a reţelei şi sperăm să facem acest lucru atât prin creştere organică, cât ş prin achiziţii”. Anul trecut UPC a extins reţeaua fixă din România la alte aproape 300.000 de gospodării, inclusiv prin achiziţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO