Business Hi-Tech

Siemens trece pentru prima dată de pragul de 1 mld. lei al businessului în România şi caută oameni noi: Vedem potenţial de dezvoltare

Cristian Secoşan, CEO al Siemens România

Anul 2018 a fost marcat de finalizarea unor proiecte importante, dar şi de câştigarea unor contracte noi, inclusiv în Republica Moldova. În continuare, vedem potenţial de dezvoltare în toate domeniile noastre de activitate, în principal sub impactul a două mari tendinţe: digitalizarea şi globalizarea.

Cristian Secoşan, CEO al Siemens România Anul 2018 a fost marcat de finalizarea unor proiecte importante, dar şi de câştigarea unor contracte noi, inclusiv în Republica Moldova. În continuare, vedem potenţial de dezvoltare în toate domeniile noastre de activitate, în principal sub impactul a două mari tendinţe: digitalizarea şi globalizarea.

Autor: Florentina Niţu

29.03.2019, 08:40 717

„Avem nevoie de oameni care să ştie de software. Intrăm în concurenţă cu companii din domeniul IT.“

Siemens, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente şi ser­vicii pentru sectoare cum ar fi ener­gia, sănătatea sau trans­por­tu­rile, a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri consolidată a companiilor din Româ­nia de peste un miliard de lei şi la 2.200 de angajaţi.

„Cifra de afaceri a companiilor Siemens prezente pe plan local a înregistrat o creştere de peste 22% în anul financiar 2018 comparativ cu anul financiar precedent“, a spus Titus Loew, director financiar al Siemens România, în cadrul unei conferinţe privind rezultatele pe 2018 şi planurile pentru 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO