Business Hi-Tech

Sistem de gaming ASUS ROG G20 – Review

Sistem de gaming ASUS ROG G20 – Review

Autor: Cătălin Niţu

12.09.2014, 21:01 387

ASUS este unul dintre liderii de piaţă când vine vorba despre componente de PC high-end. Întrucât majoritatea celor care îşi construiesc PC-uri de top sunt gamerii, compania taiwaneză a creat o serie de produse dedicată lor, numită Republic of Gamers (ROG). Gama ROG include atât componente individuale, cât şi sisteme întregi, unul dintre cei mai noi membri fiind G20, un sistem cu specificaţii high-end, ascuns într-o carcasă mică.

Asus doreşte astfel să satisfacă şi nevoile celor care nu se pricep să îşi configureze propriul PC, dar care pretind performanţă maximă în toate jocurile de pe piaţă. Avantajul lui G20 este faptul că vine direct asamblat, include numai componente de top şi vine cu un sistem de răcire proprietar. Practic, nu trebuie decât să îl conectezi la o sursă de energie şi să începi să te joci, întrucât ASUS s-a ocupat de restul bătăilor de cap care vin odată cu achiziţionarea unui computer nou.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO