Business Hi-Tech

Siveco a furnizat peste 4.000 de lecţii interactive pentru şcolile din Kazahstan

Siveco a furnizat peste 4.000 de lecţii interactive pentru şcolile din Kazahstan

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

05.11.2012, 00:02 409

Siveco, cel mai mare producător local de software, a finalizat prima etapă a unui contract care prevede furnizarea a peste 4.000 de lecţii în format digital interactiv către şcolile din Kazahstan, a anunţat compania. "Această etapă s-a desfăşurat în perioada martie - octombrie 2012 şi a constat în furnizarea unei colecţii de 4.200 lecţii de interactive în limba rusă şi kazahă pentru materii precum fizica, matematica, algebra, geometrie, dar şi materii vocaţionale", potrivit oficialilor Siveco.

"Soluţia de conţinut educaţional digital furnizată de Siveco România este implementată în peste 530 de şcoli din Kazahstan", a declarat Yelena Artykbayeva, directorul departamentului de conţinut educaţional digital pentru gimnaziu şi liceu în cadrul Centrului National de Informatizare, Kazahstan. Siveco estimează că va obţine în acest an circa 40% din venituri din contractele de pe pieţele internaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO