• Leu / EUR4.7260
  • Leu / GBP5.1738
  • Leu / USD4.2652
Business Hi-Tech

Şoferii din Bucureşti şi oraşele reşedinţă de judeţ pot plăti amenzile rutiere cu cardul de pe smartphone

Şoferii din Bucureşti şi oraşele reşedinţă de judeţ pot plăti amenzile rutiere cu cardul de pe smartphone

Autor: Ioana Nita

5 sep 2014 2805

Şoferii care au domiciliul fiscal în Bucureşti şi oraşele reşedinţă de judeţ pot plăti amenzile primite de la Poliţia Rutieră direct de pe smartphone cu un card bancar prin aplicaţia Auto.ro, odată cu lansarea serviciului „Plăteşte amenda” în urma unui parteneriat între portalul web deţinut de compania Netbridge Development şi Libra Internet Bank.

Pentru a plăti amenda cu ajutorul aplicaţiei Auto.ro, utilizatorii trebuie să completeze un formular cu datele înscrise în procesul-verbal primit de la poliţia rutieră şi să achite contravaloarea amenzii prin card bancar  la care se adaugă un comision de 5%. Ulterior, utilizatorii vor primi pe e-mail confirmarea plăţii amenzii. Platforma le oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) către care se va face plata.

Serviciul de plată a amenzii de circulaţie este disponibil momentan pentru şoferii care au domiciliul fiscal în reşedinţele de judeţ din România şi în cele 6 sectoare din Bucureşti, iar ulterior va fi extins la nivelul întregii ţări. Aplicaţia mobilă Auto.ro a fost lansată de portalul auto cu acelaşi nume care este operat de compania Netbridge Development, parte a grupului american de investiţii New Century Holdings (NCH).

Acesta gestionează pe plan local şi alte afaceri în mediul online, precum Okazii.ro, Imobiliare.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, Eva.ro, sau Myjob.ro. Aplicaţia mobilă Auto.ro a fost lansată de portalul auto cu acelaşi nume care este operat de compania Netbridge Development, parte a grupului american de investiţii New Century Holdings (NCH). Acesta gestionează pe plan local şi alte afaceri în mediul online, precum Okazii.ro, Imobiliare.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, Eva.ro, sau Myjob.ro.

 
Principalele valute BNR - miercuri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7260
Diferență: -0,0508
Ieri: 4.7274
Azi: 4.2652
Diferență: 0,1809
Ieri: 4.2601
Azi: 5.1738
Diferență: 0,25
Ieri: 5.1683
Azi: 4.3396
Diferență: -0,2253
Ieri: 4.3460