Business Hi-Tech

Softbinator Technologies, companie românească de software fondată de Daniel Ilinca, deschide un birou în Sillicon Valley. ”Piaţa americană este principalul generator de clienţi, iar deschiderea unui birou acolo este un pas firesc”

Softbinator Technologies, companie românească de...

Autor: Roxana Rosu

19.05.2022, 11:44 229

 

 

Softbinator Technologies (BVB: CODE), companie românească de dezvoltare software, a închiriat un spaţiu permanent în SUA, în Silicon Valley, care va funcţiona ca punct de lucru al companiei în această ţară.

În perioada următoare, compania se va axa pe înfiinţarea unei societăţi de tip LLC pe teritoriul american.

„Ora exactă în tehnologie se dă din SUA, mai exact din Silicon Valley. Piaţa americană este principalul generator de clienţi pentru Softbinator, iar deschiderea unui birou acolo este un pas firesc pentru noi, care ne va aduce o serie de avantaje şi oportunităţi. Pe de-o parte, vom fi mai aproape de clienţii existenţi şi vom avea posibilitatea să întărim relaţiile cu aceştia, iar pe de altă parte, vom putea atrage noi clienţi într-un mod mai eficient şi facil. Pentru Softbinator prezenţa pe această piaţă înseamnă şi consolidarea modelului de lucru existent, deoarece vom avea oportunitatea de a continua să creăm proprietate intelectuală, produse patentabile prin tehnologie cutting-edge într-un ritm accelerat. Concurenţa pe piaţa din SUA este una acerbă, dar acest lucru reprezintă un avantaj uriaş pentru că ne motivează să evoluăm din toate punctele de vedere,” a declarat Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO