Business Hi-Tech

Softiştii de la Infrasoft ţintesc Turcia pentru expansiune

Adrian Bărcuţean, fondatorul şi directorul general al Infrasoft

Adrian Bărcuţean, fondatorul şi directorul general al Infrasoft

Autor: Ioana Nita

03.12.2014, 00:08 666

Compania locală Infrasoft, specializată în dezvoltare de software, care a lucrat pentru companii precum OMV-Petrom, Chevron, British Petroleum şi Shell, are în plan ca în următorii doi ani să-şi consolideze activitatea pe plan local şi să se extindă pe pieţele europene şi în Turcia.

„Primul obiectiv este să devenim mai vizibili pe piaţa românească. Până în prezent ne-am concentrat pe proiecte externe din Statele Unite şi pe proiecte interne cu clienţi mari şi foarte mari din România cum ar fi Petrom sau Metrorex. Iar al doilea obiectiv constă în adresarea pieţei din ţările UE şi Turcia cu produsele din gama proprie de soluţii software – Documenta - plus un produs dezvoltat împreună cu partenerul nostru din SUA – Inthinc, lider mondial în zona de comportament al şoferilor şi management de flote auto”, a declarat pentru ZF Adrian Bărcuţean (foto), fondatorul şi directorul general al Infrasoft.

Compania, înfiinţată în 2004, are în prezent două divizii - de dezvoltare de software, care livrează soluţii software personalizate la cerere, şi „Documenta” - care are ca principal obiect de activitate implementarea şi promovarea produselor proprii sub brandul cu acelaşi nume (Documenta DMS - Managementul Documentelor Electronice, SmartFleet - Managementul Flotelor Auto, al operaţiunilor şi al comportamentului şoferilor în trafic şi Documenta ERP - soluţia de gestionare a resurselor unei firme).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO