Business Hi-Tech

Softiştii de la Tremend ţintesc afaceri de 5 mil. euro anul acesta, plus 40%

Softiştii de la Tremend ţintesc afaceri de 5 mil. euro anul acesta, plus 40%

Marius Hanganu, managing partner şi cofondator al Tremend: Am dezvoltat o structură prin care să răspundem nevoii de inovaţie din orice tip de companie

Autor: Ioana Nita

12.04.2017, 00:05 690
Compania locală Tremend, specializată în furnizarea de soluţii software, are în plan să-şi majoreze anul acesta cifra de afaceri cu circa 40%, urmând să se apropie astfel de pragul de 5 milioane de euro.
 
În perioada 2012-2015, veniturile Tremend s-au majorat de aproape 5 ori, compania reuşind astfel să intre în topul celor mai dinamice firme din Europa realizat de Financial Times.
 
„În perioada 2012-2015 au existat două direcţii principale de dezvoltare, ambele susţinute de aptitudinile tehnice ale colegilor mei. Prima e reprezentată de extinderea operaţiunilor existente către clienţii cu care lucrăm deja, a doua fiind începerea colaborării cu o serie de clienţi noi care au ales să lucreze cu noi datorită recomandărilor primite. Accentul încă din faza de recrutare pe ingineri foarte bine pregătiţi a fost unul din factorii principali pentru această creştere”, a explicat Marius Hanganu, managing partner şi cofondator al Tremend, alături de Ioan Cocan.
 
Cei doi au fondat compania în urmă cu 12 ani pentru a rezolva diferite probleme din diverse industrii pentru care nu există soluţii simple, la cheie.  Printre clienţii Tremend se numără producători auto, operatori telecom de top, instituţii financiare, furnizori de servicii de sănătate, distribuitori şi producători.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO