Business Hi-Tech

Softwin a deschis o reprezentanta BitDefender in SUA

18.06.2004, 00:00 85

Furnizorul de aplicatii software Softwin Bucuresti a deschis o reprezentanta in Statele Unite ale Americii, ridicind la trei numarul filialelor internationale ale companiei.
Furnizorul de aplicatii software Softwin Bucuresti a deschis o reprezentanta in Statele Unite ale Americii, ridicind la trei numarul filialelor internationale ale companiei.
Actiunea face parte din strategia companiei privind deschiderea de birouri locale in fiecare piata cheie din lume. Pina in prezent, Softwin a deschis reprezentante in Germania si Spania, anul trecut.
"BitDefender se situeaza deja printre primii trei producatori de antivirus pe piata retail in majoritatea tarilor europene. Telul nostru este de a repeta aceasta performanta si in America", a declarat Bogdan Irina, director in cadrul Softwin.
Planurile de extindere a prezentei Softwin sint bazate pe rezultatele inregistrate pe piata solutiilor antivirus unde deja activeaza. Astfel, producatorul roman de solutii antivirus a inregistrat o crestere de peste doua ori a cifrei de afaceri in majoritatea tarilor unde este prezent, iar pe piata de software retail din Franta a obtinut, in cei doi ani de activitate, locul al doilea, se mai arata in comunicat.
"Prin deschiderea acestei noi reprezentante clientii nostri vor beneficia de suport tehnic local dar si de experienta relatiei cu clientii de pe celelalte piete internationale. In plus, BitDefender LLC se va dedica stabilirii de noi parteneriate si consolidarii relatiilor cu partenerii locali", a adaugat Peter Herzog, directorul de vinzari in SUA al reprezentantei BitDefender.
Potrivit lui Herzog, solutiile de securitate a datelor BitDefender sint utilizate, in prezent, de aproximativ 38 de milioane de utilizatori din peste 100 de tari, inclusiv Statele Unite.
Reprezentanta BitDefender este situata in Florida, urmind sa fie deschise puncte de lucru in SUA si Canada.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO