Business Hi-Tech

Sony a lansat în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de fotbal

Sony a lansat în România televizoarele oficiale ale...

Autor: Aurelian Mihai

22.05.2014, 16:03 830

Ca în fiecare când are loc un campionat internaţional de fotbal, fie el continental sau mondial, producătorii de televizoare profită de prilej pentru a-şi etala noua gamă. Dintre toţi producătorii Sony are un motiv în plus să se laude: este furnizorul telefoanelor “oficiale” ale Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Fotbaliştii români vor putea măcar să vadă pe nişte televizoare foarte bune lupta pentru Cupa Mondială.

Sony lansează în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014, având funcţii speciale destinate pasionaţilor de fotbal şi competiţii sportive.

Televizoarele bazate pe noul design Wedge, cu profil piramidal şi centru de greutate coborât, sunt prevăzute cu stativ mai puţin voluminos ce permite  amplasarea pe mese înguste sau lipit de perete, chiar dacă ecranul are o diagonală generoasă. Totodată, noul design oferă mai mult spaţiu pentru cele două boxe cu design tubular şi tehnologie Magnetic Fluid Speaker, capacitatea crescută a incintelor permiţând obţinerea de sunt puternic, cu bas, fără distorsiuni.

Citiţi mai multe detalii despre televizoarele Sony pentru CM 2014 aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO