Business Hi-Tech

Sony intenţionează să lanseze un ceas cu ecran E-Ink în 2015

Sony intenţionează să lanseze un ceas cu ecran E-Ink...

Autor: Dorian Prodan

26.11.2014, 18:00 156

Sony a fost unul dintre pionerii industriei accesoriilor inteligente moderne, ceasul LiveView fiind lansat pe vremea când parteneriatul cu Ericsson încă mai era de actualitate. La fel ca toate celelalte companii care s-au avântat în acest domeniu nou, nici Sony nu a reuşit să producă un ceas inteligent cu adevărat remarcabil, însă compania speră să lanseze un model cu ecran E-Ink care va se va concentra pe design, nu pe bogăţia de funcţii.

Conform unei informaţii neoficiale publicată de către Bloomberg, Sony intenţionează să lanseze în cursul anului viitor un ceas care va abandona ecranul TFT în favoarea hârtiei electronice E-Ink. Sursa citată de Bloomberg afirmă că hârtia electronică nu va fi folosită doar pentru fabricarea ecranului, ci va acoperi şi brăţara nedetaşabilă, spaţiul suplimentar urmând să fie folosit pentru afişarea diverselor informaţii suplimentare sau pentru particularizarea aspectului.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO