Sorina Măcărescu a plecat de la Huawei România la TBI Bank. Chinezii caută încă un nou director de marketing

1 aug 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Sorina Măcărescu, a lucrat timp de patru ani pentru gigantul chinez Huawei, ocupând poziţiile de director de marketing şi de country manager al diviziei consumer

Sorina Măcărescu, directorul de marketing al subsidiarei locale a gigantului chinez Huawei, al doilea jucător de pe piaţa locală de smartphone-uri, a plecat din cadrul companiei pentru a prelua poziţia de marketing manager al TBI Bank, o instituţie bancară care operează în România şi Bulgaria, parte a grupului internaţional de credite de consum 4Finance înregistrat în Luxemburg.

„Banca îşi doreşte să devină o referinţă în digital banking în România şi Bulgaria. Sloganul este «Next Gen Digital Lender»”, a precizat pentru ZF Simona Măcărescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.08.2018

 
Cuvinte cheie:
Sorina Măcărescu
, Huawei România
, TBI Bank
, director de marketing
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide